TENTANG KAMI

QBF geus kalibet dina desain, manufaktur, rékayasa sarta layanan Filed pikeun bahan bulk nanganan Industries kawas tutuwuhan baja, pabrik kakuatan, terminal palabuhan, tunneling bawah tanah, kimia, tutuwuhan semén, pertambangan, jeung sajabana parusahaan Grup anu ngadegkeun taun 2010 kalawan tilu kagiatan bisnis aub di leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sacara global.

QBF geus NO 1 sidewall belting éksportir produk di Cina.

EasyClean ® conveyor sistem teh penemuan diri kalawan patén pikeun leyuran bahan caket di belting saku, utamana dina tunneling na aci pertambangan proyék anu méré kapasitas pangwangunan luhur jeung efisiensi.

  • Apache
  • Kabéh kaayaan belting
  • 4
  • ambelt
  • ArcelorMittal
  • 77
  • 899
  • AFM
  • 95469
  • 5656
  • 8595695
  • Annjoo
  • bg
  • DCM
  • DT
  • DW
  • Fenner
  • fg
  • fgre
  • fgt
  • germanBelt
  • ghg
  • gz
  • hjuhu
  • JK semén
  • JSW
  • kh
  • kujjkk
  • Posco
  • rgfg
  • rtgr
  • Tata
  • tg
  • thy
  • ThyssenKrupp
  • T-Rex
  • uiu
  • Vale
  • yjuyh
  • 895464