RRETH NESH

QBF është i përfshirë në projektimin, prodhimin, inxhinieri dhe shërbim ngritur për materiale pjesa më e madhe trajtimin industri si fabrikë çeliku, central, terminal port, tunneling nëntokësore, kimike, fabrika e çimentos, minierave, etj Kompania Grupi u krijua në vitin 2010 me tre aktivitetet e biznesit të përfshirë në më shumë se 60 vende dhe zona në nivel global.

QBF ka qenë NO 1 sidewall belting eksportues produkt në Kinë.

Easyclean ® transportues sistemi është vetë shpikja me patentë për zgjidhjen e materialit ngjitës në belting xhepi, sidomos në tunneling dhe bosht minierave projekt i cili i jep kapacitet më të lartë të ndërtimit dhe efikasitetit.

 • Apache
 • All Belting shtet
 • 4
 • ambelt
 • ArcelorMittal
 • 77
 • 899
 • AFM
 • 95469
 • 5656
 • 8595695
 • Annjoo
 • bg
 • VKM
 • dt
 • DW
 • Fenner
 • FG
 • fgre
 • FGT
 • germanBelt
 • GHG
 • GZ
 • hjuhu
 • çimento JK
 • JSW
 • kh
 • kujjkk
 • Posco
 • rgfg
 • rtgr
 • TATA
 • tg
 • yt
 • ThyssenKrupp
 • T-Rex
 • uiu
 • lugajë
 • yjuyh
 • 895464