ЗА НАС

QBF се вклучени во дизајнот, поднесе барање за рефус материјал за производство, инженеринг и услуги на ракување индустрии како фабрика за челик, електрана, пристаниште терминали, тунели под земја, хемиски, цемент, рударството, итн компанија група беа основани во 2010 година со три деловни активности се вклучени во повеќе од 60 земји и површина на глобално ниво.

QBF е № 1 странични каиши производ извозник во Кина.

EasyClean ® Сообраќајниот систем е само пронајдок со патент за решавање на леплива материјал во џеб каиши, особено во тунелирање и рударството вратило проект кој дава поголема изградба на капацитетот и ефикасноста.

 • Apache-то
 • Сите државни каиши
 • 4
 • ambelt
 • АрцелорМиттал
 • 77
 • 899
 • AFM
 • 95469
 • 5656
 • 8595695
 • Annjoo
 • bg
 • ДКП
 • dt
 • DW
 • Fenner
 • fg
 • fgre
 • FGT
 • germanBelt
 • на стакленички гасови
 • gz
 • hjuhu
 • JK цемент
 • JSW
 • kh
 • kujjkk
 • Posco
 • rgfg
 • rtgr
 • Тата
 • tg
 • твојот
 • ThyssenKrupp
 • Т-Рекс
 • uiu
 • vale
 • yjuyh
 • 895464