BABAGAN AWAKE DHEWE

QBF wis melu desain, Manufaktur, engineering lan layanan didaftar kanggo materi akeh nangani Industries kaya tanduran baja, tanduran daya, terminal pelabuhan, tunneling lemah, kimia, tanduran semen, mining, etc. perusahaan Group padha mantep ing 2010 karo telung aktivitas bisnis melu ing luwih saka 60 negara lan wilayah global.

QBF wis ora ana 1 sidewall Belting exporter produk ing China.

EasyClean ® conveyor sistem proses poto karo paten kanggo solusi saka barang pliket ing Belting kanthong, utamané nalika gawé trowongan lan batang pertambangan project kang menehi kapasitas construction luwih lan efficiency.

  • Apache
  • Kabeh negara Belting
  • 4
  • ambelt
  • ArcelorMittal
  • 77
  • 899
  • AFM
  • 95469
  • 5656
  • 8595695
  • Annjoo
  • bg
  • DCM
  • dt
  • DW
  • Fenner
  • fg
  • fgre
  • fgt
  • germanBelt
  • GHG
  • GZ
  • hjuhu
  • JK semen
  • JSW
  • kh
  • kujjkk
  • Posco
  • rgfg
  • rtgr
  • TATA
  • PG
  • Paduka
  • ThyssenKrupp
  • T-Rex
  • uiu
  • Vale
  • yjuyh
  • 895464